Tuesday, November 8, 2016

Doug Addison: prohvetlik sõna novembriks



Prohvetlik sõna novembriks: uued ülesanded, järgmine president & järgmine Jumala liikumine

November on taastamise ja avalikukstegemise aeg. Paljude poolt kogetav raputus on Jumala poolt kavandatud, et murda lahti see, mis on eelnevalt olnud pitseeritud. Käes on aeg pitseeritu avalikuks tegemiseks.  

Kas oled tähele pannud numbreid 333?

„Hüüa mind ja ma vastan sulle ning räägin sulle suurtest ja uurimatutest asjadest, mida sa ei tea.”  Jeremija 33:3 NIV

Praegu on aeg, mil Jumal ilmutab sulle rohkem su uute ülesannete kohta, mis tulevad taevast. Sinu eluraamat on avatud ja see on üks ülemineku aeg, kuna sinu abistamiseks määratakse uued inglid. Ära keskendu tormile või sellele, kuidas asjad võivad loomulikus sfääris välja näha.

Tea, et Jumal rajab sind just nüüd, ja sa tõesti lähed läbi selle aja. Paljud tulevad sellest ajast välja täiesti uues kohas, uuel tasandil, uues meelevallas, võidmises ja tules! Isegi kui asjad kõiguvad, pea meeles, et Jumala Kuningriik ei kõigu!  

„Olgem siis tänulikud, sest me saame kuningriigi, mis ei kõigu, ja teenigem seepärast Jumalat talle meelepäraselt allaheitlikkuse ja aukartusega; sest meie Jumal on neelav tuli!  Heebrealastele 12:28,29 NIV

Ameerika Ühendriikide president

Ma panin selle sõna kirja enne valimisi Ameerika Ühendriikides. Minult on küsitud, kas Jumal on mulle järgmise presidendi kohta midagi rääkinud.

Jah, mul on olnud mitmeid kohtumisi ja ma olen näinud nõupidamisi, mis on viimase aasta jooksul taevas toimunud. Ma kuulsin nimetatavat järgmise presidendi nime, aga mul pole Jumalalt luba rääkida sellest avalikult. Jumal on olnud liikumas kõigi presidendikandidaatide eludes, püüdes teha tööd nende iseloomu küsimuste läbi.

Jumal rääkis mulle, et järgmine Am Üh president peab olema väljaspool poliitiliste parteide joondumisi. Valgesse majja ja Washingtoni tuleb üks Jumala liikumine, ja see ei ole meie praeguse asjadest arusaamise põhjal          arusaadav.Ära heitu, kui sinu poolt valitud kandidaat või isegi sulle Jumala poolt öeldud isik ei osutu valituks. Usalda Jumalat, sest Tema kontrollib kõike ikka veel ja Tal on järgnevate aastate jaoks valmis hämmastav plaan. 

Veel "aukartuse päevade" kohta

Mu prohvetlik sõna Rosh Hashana kohta 11. oktoobril oli väga märkimisväärne. Kui sa pole seda lugenud, vaata seda minu blogist. Kui sa oled seda juba vaadanud, siis vaata seda uuesti ja anna see edasi neile, kes julgustust vajavad.

Iisraeli uue aasta pühade ajal, mis algab Rosh Hashanaga, liikudes läbi Jom Kippuri ning edasi lehtmajadepühasse, uurib Jumal meie elusid meie edutamise eesmärgil.   

Möödunud kuul, 2. –12. oktoobril, oli taevas vaimulikult kõige aktiivsem aeg, mida olen eales näinud.  See laienes sel aastal kuni 23. oktoobrini, lehtmajadepüha viimase päevani.

Nende 22 päeva jooksul toimusid taevas kõige võimsamad kohtumised, mis mu elus on üldse olnud. Samal ajal toimus suurim sõjapidamine, mis mu elus üldse on olnud! Taevaraamatud olid avatud meie kõigi kohal. Aga sel aastal oli haruldane see, et seda tehti taevase kohtu kõrgeimal tasandil. Mul oli mitmeid kogemusi, kus ma nägin ja kuulsin, kuidas toimusid Taanieli 7. ptk Elatanu kohtuistungid.

“Kui ma seda vaatasin, asetati aujärjed ja Elatanu võttis istet …  Kohus võttis istet ja raamatud avati.’” Taanieli 7:9,10 NIV

Isa andis teada otsused nende kohta, kes on kutsutud järgmises Jumala liikumises ja ärkamises osalema. Vaenlane on seisnud vastu sellele, mida Jumal taevast valla päästab. Seetõttu oleme näinud erilisi ilmaolusid, torme, tulekahjusid, uputusi ja maavärinaid. Praegu taevastes toimuva võitluse tõttu on Maa peal olnud suuri rahutusi.

Kui ma vaatasin, siis seesama sarv sõdis pühadega ja võitis nad, kuni tuli Elatanu ja kohus anti Kõigekõrgema pühade kätte (andis teada otsuse pühade kasuks) ja jõudis aeg, mil pühad said kuningriigi endale.“ Taanieli 7:21,22 NIV

 Ole valmis omandama Kuningriik

Jumal on kohtuotsused ja määrused meie kasuks teatavaks teinud. Ta teeb plaanid ja strateegiad meile avalikuks, et uuest ajast kinni haarata ja omandada Kuningriik maa peal, nagu see on taevas. Uued eeljooksjad on määratud ja nad tulevad varsti esile, et meid järgmiseks hämmastavaks Jumala liikumiseks ette valmistada. 

Jumal paneb kõik valmis, sest uus ärkamine on suunatud neile, kes on kristlaste poolt hüljatud või saanud haavata. Asjad juba liiguvad ja joonduvad välja kaheks Jumala liikumiseks. Esimene neist on koguduse värskendamiseks ja äratamiseks. Paljud arvustavad seda uut liikumist, nagu see ei oleks Jumalast.

Teine Jumala liikumine tuleb edasi 2017. aastal, mis saab olema tõsine ärkamine väljaspool kogudust olevatele inimestele. Need on Hesekieli raamatu 34. ptk nõrgad lambad, kes on eemale lükatud, unustatud ja hüljatud.

Uus kohin ja keel taevast

See uus kohin ja keel sarnaneb sellega, mida kuuldi nelipühapäeval Ap 2. ptk, kui taevast tuli uus kohin, tuli ja keel.

Tulemas on midagi uut, mis äkitselt äratab narkosõltlased, tätoveeritud, augustatud ja LGBT inimesed; kadunud ja unustatud inimesed kogevad äkitselt Hesekieli 37. ptk: kuivad luud saavad elavaks. Olen näinud ja prohveteerinud seda kõike viimase 5 aasta jooksul.

Kiirrong on saabunud

Mõnede väga raskete katsumuste ja tormide ajal mu elus tegi Isand äkitselt midagi. Kui ma 19. oktoobril palvetasin, nägin nägemust saabuvast kiirrongist. Isand ütles, et need, kes on oma elureisiks valmis, saavad peale. Asjad hakkavad kiiremini liikuma, kui me liigume aega, mil näeme äkilisi muutusi ja äkilist edasiminekut.

Vaata, päevad tulevad, ütleb Issand, mil kündja jõuab järele lõikajale ja viinamarjasõtkuja seemne külvajale; siis tilguvad mäed värsket veini ja kõik künkad sulavad.“  Aamose 9:13
“Jah, tõesti, ei lähe enam kaua aega, on Jumala otsus. “Asjad hakkavad juhtuma nii kiiresti, nii et pea käib ringi. Üks astub teise kandadele. Sa ei suuda seda jälgida. Kõik toimub koheselt – ja kuhu ka ei vaataks, kõikjal on õnnistused! Õnnistused on nagu mägedelt allavoolav vein.” Seesama, MSG

See juhtub just praegu. Asjad liiguvad nüüd palju kiiremini, et viia sind uude kohta. Jumal varustab meid uute relvadega vaimulikuks sõjapidamiseks. Ta vabastab uusi ande ja võidmist, mis on uuendatud vana ja palju tõhusam.

Kuidas vastata

Hüüa Jumala poole, et avaneks ilmutus ja tuleks taastamine su elus.  Ära saa häiritud segadusest ja juttudest, et halvad asjad on tulemas. Sea end just nüüd oma läbimurde lainele. Ole julge, sest Jumal ei ole sind unustanud ja Tal on meie jaoks plaan, mis ei pruugi veel olla arusaadav.