Monday, April 8, 2019

Prohvetlik sõna aprilliks

Jumal uuendab su meele “kuldmeeleks”


Seadke oma meeled sellele, mis on ülal, mitte all olevale maisele. Koloslastele 3:12 

On aeg uuendada oma meeli Püha Vaimu läbi ja mitte mõelda loogiliselt. Isand liigub meie loomulikest mõtetest kõrgemal ja su lahendus vallandub juba taevast. On oluline nõustuda Isanda plaanide ja mõtetega, mis on meie omadest kõrgemad.  

 Meel muutub kuldmeeleks 

Oota, et Isand saadab taevast tarkust ja juhiseid. Tarkuse Vaimu vallandatakse, mis lubab sul nõustuda/joonduda Jumala plaanidega, mida sellest kuust avatakse. Kullakaevandused avatakse, kui sa võtad vastu Tarkuse Vaimu.  

Kui palju parem on tarkus kullast ja selgus hõbedast. Õpetussõnad 16:16 

Jumal uuendab su loomuliku meele, et teha sellest “kuldmeel”. Tarkuse Vaim annab sulle arusaamist kõigist prohvetlikest sõnadest ja tõotustest ning sellest, kuidas need su olukorrale rakenduvad. 

Kõik saab korraga arusaadavaks, kui Isanda valgus vallutab su meele. Vaimus palvetamine ja laulmine on selle aktiveerimise võti.

Kolm kuud tervenemist 

Igaühel elavate seast on lootust. Koguja 9:4  

Oota, et järgmise 90 päeva jooksul liigub Jumal kiiresti, toomaks tervenemist mitmesse valdkonda su elus. Järgmise kolme kuu jooksul tõusevad esile kolm valdkonda: murtud südamed, purunenud unistused ning purunenud lootused ja nende sügavam tervenemine.  

Kui oled nendes asjades kogenud kaotust või vaenlase korduvaid rünnakuid, on mul sulle häid sõnumeid Jumalalt!  

Murtud südamed 

Issanda pale on pahategijate vastu, et hävitada maa pealt nende mälestus. Õiged kisendavad ja Issand kuuleb ning tõmbab nad välja kõigist nende kitsikustest. Psalm 34:17,18 

Paljud on väsinud võitlustest, et saada sinna, kus nad on. Aga rasked ajad on olnud osaks meie ettevalmistusest, et head Jumala asjad saaksid välja valatud.  

Purunenud unistused 

..., sest siis on sul tõesti tulevik ja su lootus ei kao. Õpetussõnad 23:18

Jumal tervendab neid, kelle lootused ja unistused on purunenud. On aeg seista usus, et sa oled praegu Tema kätes. Mineviku tervendamine rajab teed, et Jumal saaks tuua sulle uut. 

Purunenud lootus

Ei jää ju häbisse ükski neist, kes sind ootavad; häbisse jäävad need, kes kerglaselt sinust loobuvad. Psalm 25: 3

Jumal tervendab inimesi, kelle lootused on viibinud, ja nad on isegi loobunud. Isand hakkab uuendama ja tooma tervenemist su murtud südamele ja purunenud unistustele ning toob tervenemist lootusetusele. Oota üleloomulikku sekkumist Isandalt paljudes eluvaldkondades. 

Muutuse tuul 

 Tema tõstab pilved maa otsast; tema teeb välgud vihmaks, ta toob tuule välja oma aitadest. Psalm 135:7 

Igal aastal sel ajal olen näinud suure ingli tulekut taevast. Muutuse tuule ingel erineb muutuste tuultest. See eriline ingel tuleb otsese puhanguna taevast ja puhub asjad paika. Ma nägin seda inglit esimest korda 2012. aastal, ja see on nii igal aastal.  

Sel aastal puhub muutuse tuule ingel aprillis. Isand kasutab seda inglit, et ilmutada pinnaaluseid asju, et tuua kiiret ümberjoondumist. See ei ole igaühe jaoks … kuid oota ümberjoondumisi ja muutusi töökoha asjus ja olmes. Järgmised kolm kuud on imeline ilmutuse ja ümberjoondumise aeg.  


No comments:

Post a Comment