Sunday, August 8, 2021

Prohvetlik sõna augustiks


 Jumal toob su täiuslikku ajastusse 

Uueks hooajaks valmistumine     

Kõigel on oma põhjus taeva all: aeg sündida ja aeg surra. Koguja 3:1, 2

Isand toob sind oma täiuslikku ajastusse uueks ajaks, millesse me nüüd siseneme. Sa pead laskma minna mõnedel asjadel minevikust, et siseneda uude.  

Isand võib kutsuda sind surema mõnedele teemadele või plaanidele, mis ei ole enam kehtivad või ei ole praeguseks.  

Sest ilmutus ootab määratud aega, see räägib lõpust ega kinnita valet. Kuigi selle tulek venib, oota seda, see tuleb kindlasti ega viivita. Habakuk 2:3 

See võib olla mõnede jaoks järsum kui teistele. Isand hakkab sulle rääkima, millised prohvetlikud sõnad ja tõotused on praeguseks.  

Püsi Isanda ligi ja sa saad Talle pihta selles suures üleminekus.

Üleloomulik kursi korrektiiv 

Inimese süda kavandab oma teed, aga Isand juhib tema samme. Õpetussõnad 16:9

"Uus joondamine toob kaasa uued ülesanded.”

Isand toob suure “Kuningriigi  ümberjoondamise.” See toob kaasa uued ülesanded ja tuleb üks suur inimeste ja kohtade muutus. See on vajalik, et valmistuda eelolevaks. 

Kuidas valmistuda 

Parim viis selleks valmistumiseks on joondada ennast taeva järgi. Arenda jumalakartlikku iseloomu ja kinnita oma elu valdkondi, kus vaenlane võib püüda jalga maha panna. Armastus, rahu ja tänulikkus on võtmed selleks.  

Aga üle kõige pange ülle armastus, mis on täiuslik side. Ja Jumala rahu valitsegu teie südametes, milleks te olete kutsutud ühes ihus; ja olge tänulikud. Koloslastele 3:14,15 

Sügavama armastuse arendamine Isanda ja kõigi teiste vastu avab ühe rahu ja kaitse sideme, mis vallandab uued prohvetliku tarkuse ja taeva saladused.

Piiblis ilmutatud prohvetlikud saladused  

Ja ta avas nende mõistmise, et nad võiksid mõista Pühakirja. Luuka 24:45 

Su Piibel saab üheks prohvetlikuks teekaardiks.

Isand hakkab avama su meeli ja vaimu, et mõista mõnesid Piibli võtmeosi, mis annavad sulle suurema võime armastada. Lähedus Isandaga on võtmeks selles uues ajas. 

Ta murrab ära käsumeelsuse vaimu, mis rajaneb reeglitele ja mida juhivad ebapühad, armutud vaimud.

Aga me räägime tarkusest küpsete seas, ometi mitte selle ajastu tarkusest ega selle ajastu valitsejate tarkusest, kes ei jõua kuhugi. 1 Korintlastele 2:6

Oota edasist mõistmist olukordadesse. Isand vallandab “küpse tarkuse” ja otsustusvõime inimestele, mis võib ületada nende küpsuse hetketasandi.  

Varjatud saladused ja mõistmine 

Aga me räägime Jumala salajas olevast tarkusest, varjul olevast tarkusest, mida Jumal on seadnud enne ajastuid meie auks. 1 Korintlastele 2:7

Sel kuul jätkab Isand sügavama mõistmise ja saladuste vallandamist taevast. Raamatud ja kirjarullid saavad avatud sinu üle ja see toob positiivseid muutusi.  

Su unenäod ja nägemused hakkavad kuu jätkudes rohkenema. Sa saad äkilisi, värskeid ja loovaid ideesid … ning strateegiline planeerimine saab olema kerge.      

Isand vallandab sulle oma plaanid, ja sa ei pea olema prohvetlik või nägija, et saada osa sellest. Oota, et Jumal räägib sulle “loomulikult üleloomulikult” viisil, kuidas  saad kuulda kõige paremini.

Oma jõu uuendamine 

Aga need, kes ootavad Isandat saavad uut jõudu lisaks, nad tõusevad tiibadega üles nagu kotkad;  nad jooksevad ega väsi, nad käivad ega tüdi. Jesaja 40:31

Sel kuul viib Jumal sind Tema ajastusse ja kui see sünnib, leiad sa uut jõudu. Ta värskendab väsinut ja vallandab sulle võimekuse liuelda oma hetke olukorra kohal.

Isand annab sulle uued “vaimsed kotkatiivad“.

Oota sulle tulemas vaadet linnulennult või kõrgemast perspektiivist. Tõuse ülespoole ja saa kõrgema taseme mõistmise, mida vajad.  

Pitseeritu ilmutamine

Ta ilmutab sügavaid ja varjatud asju. Ta teab, mis on pimeduses, ja valgus elab koos temaga. Taaniel 2:22 

Isand hakkab ilmutama asju, mis on tavanägemise eest varjul olnud. See hõlmab lahendusi ja annab selguse rünnakute kohta su tervisele, rahaasjadele ja edutusele. Palu, et Isand ilmutaks sügavaid ja varjatud asju,  ja oota Tema valguse sära. 

Võimatu on võimalik  

Aga ta ütles: „Mis inimestele on võimatu, see on võimalik Jumalale.“ Luuka 18:27 

Jumal hakkab su usku tagant tõukama; sest võimatuna tunduv hakkab korraga avalduma. Ole julgustatud, kui Jumal saadab sulle abi.

Sa pead selle eest võitlema, kuna Saatan ei taha, et sa saaksid läbimurde, mis on nüüd siin.

Jumal toob sind oma täiuslikku ajastusse, ja kui Ta seda teeb, võid alguses tunda väikest tasakaalutust. Tee mõned sammud edasi ja asjad hakkavad voolama.  

No comments:

Post a Comment