Thursday, October 6, 2022

Prohvetlik sõna septembriks

 See on võimas aeg Jumala kuulmiseks

Jumal avab sügava ilmutuse ja Rosh Hashana

Rosh Hashana on juudi uusaasta, ja see on arvestuste järgi heebrea aasta 5783.See algab pühapäeva päikeseloojangul, 25. septembril, ja lõpeb teisipäeva päikeseloonangul, 27. septembril.

Me ei ole enam Moosese seaduse all, aga Jumal kasutab ikka veel juudi kalendrit, et määratud ajal kõneldaIsand ilmutab sel ajaloolisel tunnil sinu ülesannet järgmiseks aastaks.

Muistsed rajad

Jumal avab sügava ilmutuse, mida Piibli järgi tuntakse muistse rajana.

Nõnda ütles Issand: „Seisatage ristteedel ja vaadake, küsige muistsete radade kohta, missugune on hea tee, ja käige sellel, siis leiate oma hingele hingamispaiga.” Jeremija 6:16

Isand avabmuistsed rajadneile, kes tahavad  minna sügavamasse lähedusse ning kõrgemale vaimses tarkuses, ilmutuses ja arusaamises.

Sinu kannatused ja hinge pimedad ööd jõuavad lõpule.

Nende jaoks, kes seda tahavad: küsige, kus on hea tee, ja käige sellel, ja te leiate hingamise oma hingedele.” 

Tuleb üks puhkuse aegaga sa ei pea sellesse saamiseks heitlema. Mõnikord sa pead töötama, et siseneda Isanda hingamisse, aga Isand kutsub sind praegu hingamispaika. Sa võid ikka töötada ja palvetada, aga vaimse atmosfääri muutus on kohal, ja Isanda kuulmine läheb kergemaks.  

Tehkem siis tööd, et sisse minna sellesse hingamisse. Heebrealastele 4:11 


Kuidas liikuda Jumala rahus

Isand kutsub mõnesid praegu üles astuma ja tulevaste asjade eest võitlema. Kui sa nõustud Isanda ja teistega palves, võid  võidelda ühest hingamispaigast lähtudes. Hingamisaeg tuleb pärast esimest jaanuari.

..., aga kes ootavad Issandat, saavad uut rammu, need tõusevad tiibadega üles nagu kotkad: nad jooksevad ega tüdi, nad käivad ega väsi. Jesaja 40:31

Isand saadab sulle uue üleloomuliku jõu, ja üks suur värskenduse ülekanne on praegu kättesaadav.

Mis on muistne rada?

Muistsed rajad Piiblis on ilmutus ja arusaamine asjadest, mis on varem olnud varjul või pitseeritud. Sarnaselt sellele, mida Jeesus mõnikord mainib Ma avan oma suu tähendamissõnadeks, kuulutan, mis on olnud peidus maailma rajamisest peale. Matteuse 13:35

Isand ilmutab ning avab ilmutust ja tarkust, mis on Piiblis olnud kogu aeg, kuid korraga saab see arusaadavaks ja rakendub sinu praeguses olukorras.

Isand tõstab üles inimesi, kes tahavad võtta ette „muistse rajavõi ühendada selle uue Isanda kuulmise viisiga, mis erineb populaarsetest sõnumitest, mida praegu maailmas kuuldakse.

See ei tähenda seda, et sa lähed tagasi vanaaegse religiooni juurde, kuulutades põrgut ja püüdes inimesi hirmutamisega pöörduma panna. Vaid Isand kutsub inimesi avastama uut häält ja keelt, et Isanda armastust praegustele sugupõlvedele tutvustada.


Maha pandud kutsumised on nüüd saadaval 

Aga nemad ütlesid: „Seda me ei tee!” Ma seadsin vahimehed teie üle: „Kuulake sarvehäält!” Aga nemad vastasid: „Me ei kuula!” Jeremija 6:16,17

Isand toob esile mõned muutused ning Ta muudab mõnesid ande ja kutsumisi, et anda mõnedele teist hingamist ning teised vajavad muutust, et liikuda uue väe ja meelevallaga.


Muutused inimestes, kes palvetavad

Mina seisan oma vahipostil ja sean end üles müüridele. Ma vaatan, et näha, mida ta mulle räägib ja mis vastuse ma pean andma selle kaebuse peale. Habakuk 2:1

Me oleme kogenud kaotusi seoses pandeemia ja vägivallaga. Aga see on hämmastav taeva kasu. Isegi kui me kaotasime palju palvetajaid ja eestpalvetajaid pensionäride, eakate ja küpsete inimeste näolehitab Isand nüüd uut palvearmeed.


Kiireloomuline üleskutse kolm kuud kestvale palvele

Ja tehke seda, teades aega: käes on tund unest virguda, sest nüüd on meie pääste lähemal kui siis, kui me usklikuks saime. Roomlastele 13:11

Isand kutsub inimesi, kes ei pruugi end pidada eestpalvetajateks, astuma taevast antud kolm kuud kestvasse erilisse ülesandesse palvetada ja täita müüripragusidoktoobrist kuni detsembri lõpuni.

2023. aastal toimub üks suur muutus, ja me vajame müüriprao täitmist, võttes käsile  3 kuud kestva erilise palve- ja eestpalve ülesande.


Isand taastab vahimehed

Kuna paljud Isanda suured vahimehed on läinud taevasse,valmistab Isand nüüd inimesi, kes astuvad palves vahimehe kohale.  

Inimesepoeg, ma olen sind pannud vahimeheks Iisraeli rahvale. Siis kuula sõna mu suust ja hoiata neid minu poolt. Hesekiel 3:17

Inimesi tabab uus vägi ja vajadus palveks, ja saabub üks „uus paradigmavõi prohvetliku eestpalve veinilähker, ning järgmiste kuude jooksul tulevad esile vahimehed müüridel.

See on meie jaoks väga põnev ja võimas aeg.  

Uued ülesanded ja kutsumised on vallandatudning kui me astume üles ja ütlemejah” Isandale, siis leiame hämmastaval hulgal  jõudu, lootust ja ilmutust.

DougAddison.com

No comments:

Post a Comment