Saturday, September 9, 2017

Prohvetlik sõna septembriks

See raputus on tugevdamiseks, ümberkorraldamiseks ja ärkamiseks


See aeg igal aastal on oluline, sest paneb prohvetlikult paika kursi tulevaseks aastaks. See on aeg juudi uusaasta Rosh Hashana (21.–22. september) ja lepituspäeva Jom Kippuri (30. september 2017) vahel. Isegi kui me ei ole enam Moosese seaduse all, toimib Jumal ikka veel juudi kalendri järgi.

Sinu raamat taevas on viidud kooskõlla

Oleme lõikuse ajas, mida meile lubati 2 aastat tagasi (ja varemgi). See, mis paistis olema 2-aastane viivitus, on tegelikult Jumala plaan sinu tugevdamiseks ja selleks uueks ajaks kohale asetamiseks.
Siis need, kes kartsid Isandat, rääkisid üksteisega, ning Isand kuulas ja kuulis seda. Mälestusraamat pandi kirja tema ees nende kohta, kes kartsid Isandat ja austasid tema nime. Ml 3:16

Jumal on su palved ja pisarad talletanud rull- või mälestusraamatusse, ja need raamatud on nüüd taevas kooskõlla viidud. Jumal pole unustanud su palveid ega seda, mis Ta sulle on tõotanud.

September on unustatud asjade suureks kooskõlla viimise alguseks. See saab olema paljude jaoks taassünni ajaks. Neile, kes on läbi tormi püsima jäänud, tuleb isiklik ärkamine ja värskendus.

Päeval, mil ma liigun, ütleb Kõigeväeline Isand, on nad mulle kallihinnaliseks omandiks. Ma säästan neid, nagu isa halastab ja hoiab oma poega, kes teda teenib. Ja te näete taas erinevust õige ja õela vahel, Jumala sulaste ja mitte Jumala sulaste vahel. Ml 3:17,18

Tulevase muutuse läbi edutatakse armastajad uutele tasanditele. Armastus on Jumala suurim käsk, ning me võime Tema armastust anda ja vastu võtta. Paljud on hüljanud armastuse ja lubanud vihal tulla oma südamesse. Jumal toob ühe muutuse ja vabastab inimestele oma armastuse uued tasandid.

Mida sel aastal oodata

Jumal hakkab järgnevate kuude jooksul ilmutama seda, mida vajad uueks aastaks. 2018. aasta on oluline, sest see on ümberkorralduste aeg tulevaseks ärkamiseks. Jumal liigub inimeste peal, kes on kristluse poolt hüljatud, saanud haavata või praeguse koguduse poolt põlatud.

Üle miljardi inimese on selleks uueks liikumiseks valmis. Jumal otsib neid, kes panevad kõik maha, nii nagu esimesed jüngrid panid maha oma kalavõrgud, ärid ja pered, et järgida Jeesust. Jumal liigub inimeste peal, kes tahavad maha jätta vanad tõhutud meetodid ja astuda taevast tulevatesse uutesse strateegiatesse.

Uue ja mitte vana ärkamine

Vaata, ma teen uut! See juba tärkab, kas te ei märka? Ma teen kõrbessegi tee, tühjale maale jõed.
Js 43:19

Jumal vabastab taevast midagi täiesti uut. Me kogeme hämmastavat ärkamist, mida on ennustatud aastakümneid. Lahkunud prohvet Bob Jones ja teised nägid, et see ärkamine sarnaneb 70ndate aastate Jeesus-liikumisele. See liikumine oli tolle aja kogudusele ja kristlusele solvav.

Üle ühe miljardi inimese on sihikul selle ärkamise läbi. Haavatute ja Jumalast eemalejäänute või sügavamale pimedusse sattunute kättevõitmine nõuab armastust ja armu. Jumal on armastus ning Jeesus ütles, et suurim käsk on armastus.

Kui mul oleks prohvetianne ja ma mõistaksin kõiki saladusi ja tarkusi, ja kui mul oleks mägesid liigutav usk, aga mul ei oleks armastust, poleks ma midagi. 1 Kr 13:2
Hoidu viha taaselustamise eest. Deemonlikud vägivalla ja lahkmeele jõud on möödunud aastal maa peale valla päästetud. See on täpselt vastupidine sellele, mida Jumal valla päästab. Saatan seisab vastu ning püüab peatada ärkamisi ja Jumala liikumisi enne nende päralejõudmist. See toimub kogu maailmas, kuna äkiline viha- ja kättemaksuhoog on tabanud paljude südameid. Aga Jumala plaan on vabastada armastuse ja armu ärkamine.

Asju kõigutatakse

Kuna me saame kuningriigi, mis ei kõigu, olgem tänulikud ja teenigem Jumalat meelepäraselt austuse ja aukartusega, sest meie Jumal on hävitav tuli. Hb 12:28,29

Jumal kõigutab asju, nii et su alus saab rajatud kindlalt ja sa suudad käsitseda uusi tasandeid ja võidmist, mis sulle järgmiste kuude jooksul tulevad. Selle eesmärk pole sulle kahju teha, vaid sind tugevdada ja tulevasteks imelisteks asjadeks ette valmistada!

Ära vaata tormi peale, vaid hoia oma silmad sellel, mis on tulemas!

DougAddison.com

No comments:

Post a Comment