Tuesday, March 20, 2018

Prohvetlik sõna märtsiks


Jumal vabastab täiusliku lahenduse sinu täiuslikule tormile 
 
Muutuse tuule ingel puhub, aga see tuul ei ole tugev, nagu varemalt on olnud. Sel hooajal liigub Isand pealispinna all ja märkamatult. Vaenlane püüab panna sind mõtlema, et tormid on reaalsed ja et Isand on sinu olukorra unustanud. Tegelikult viivad tormid kõrvale Isanda tasasest häälest, mida nüüd vabastatakse. 
 
Ma nägin paljusid inimesi  seismas pimeduses suletud uste ees  ja ootamas. Isand oli neile andnud strateegiad ja tugevad prohvetlikud sõnad, mis käivitusid, aga kunagi täielikult ei täitunud. Uksed on avanemas ja strateegiad vabanemiseks on tulekul, ning see käivitub sellel kuul. 
 
Märts 2014 tuleb kätte nüüd 
 
Isand ütles: „Vaata tagasi sellele, mis juhtus neli aastat tagasi, sest see tuleb kätte nüüd.“  
Vaatasin oma märkmeid ja mulle meenus, et neli aastat tagasi käisin ma Bob Jonesi matustel, kus kogesin suurt tervenemist. Mulle said osaks ka vaimsed kohtumised ja prohvetlikud sõnad. See kõik nagu algatas midagi, aga siis see hoog peatus. Mingis punktis tundus kõik vastupidisena sellele, mida kuulsin Jumalat ütlevat. 
 
Edasi läksin läbi suurte katsumuste aastate. Eelmisel aastal kogesin tervenemise läbimurret, kuid mu immuunsüsteem oli ikka veel pideva rünnaku all, nii et ma ei saanud reisida. Hea sõnum on see, et kui olin saanud Isandalt selle sõna, sain ma terveks!  - tõestamaks, et see, mida Jumal 2014. aastal alustas, saab nüüd tehtud igas meie eluvaldkonnas. 
 
Mine tagasi 2014. aastasse ja palu, et Isand näitaks sulle, kas see käib sinu kohta. Kui sa näed midagi sarnast, siis on aeg peale käia ja paluda Isandalt taastamisplaani.  
 
Finantsiline kokkuvarisemine aastast 2014 
 
Isand näitas mulle, et 2014. aastal olid mõned inimesed kutsutud tegema hämmastavaid asju, mida aga kunagi ei tehtud. Seeasemel tuli väga suur pettuse rünnak sõnade kujul, mis tundusid tulevat Isandalt, aga tegelikult mitte.  
 
Kui Jeesus seda kuulis, ütles ta temale: „Ühte on sul vaja. Mine müü kõik, mis sul on, ja anna raha vaestele ning sul on varandus taevas. Siis tule ja järgi mind.“ Luuka 18:22 
 
Vaenlase strateegia tuua finantsilist kokkuvarisemist neile kutsutuile seisnes selles, et nad müüksid kõik liiga kiiresti. Nad teadsid, et Isand kutsub neid millalgi kõik maha müüma ja pühendama oma elu eesmärgile, milleks Isand neid on kutsunud. 
 
Paljud neist toredatest inimestest tõlgendasid seda prohvetlikku sõna vääriti, müüsid kõik maha, eraldusid ega teeninud raha. See päädis nende jaoks finantsilise kokkuvarisemisega. Isand kutsus neid müüma kõike oma südames ja elus, samas töötades oma finantside heaks, et nad võiksid vabastada ja täita seda, mis on tulnud nüüd neli aastat hiljem. 
 
Kui see puudutab sind, siis võid olla nende seas, kes seisavad pimeduses varjatud suletud ukse ees. Isand ei ole sind unustanud! Palu, et Jumal annab sulle strateegia selle kõige taastamiseks ja teenida raha oma finantsseisu ülesehitamiseks, et eelolevaks valmistuda.  
 
Vaimulik maaorava päev
 
Veebruaris 2018 me tähistasime maaorava päeva. Ameeriklased ootavad, et maaorav tuleb urust välja. Kui ta näeb oma varju ja läheb urgu tagasi, siis on ees veel kuus talvenädalat. 
 
Sellest on tehtud ka film, mis rääkis mehest, kes elas korduvalt läbi ühte päeva oma elus, kuni sai selle õigeks. Isand teeb vahel midagi uut ja on oluline, et me ei kardaks ega läheks tagasi oma urgu nagu maaorav.  
 
See on aeg pöörduda ära oma hirmudest ja kõigest möödunust, mis meid ikka veel kammitseb. Siis saame lubada Jumalal vabastada meile uue hooaja. Need, kes ei võta omaks mineviku valu, võivad olla määratud seda kordama. Aga sina võid muuta seda otse praegu, paludes, et Jumal paljastaks kõik, mis toob sulle korduvaid komistusi, läbikukkumisi ja haigusi. 
 
Täiuslik lahendus täiuslikule tormile 
 
Hingevaenlane on meie vastu üles puhunud ühe täiusliku tormi. Saatan on ennast ületanud, püüdes sind heidutada ja viia su pilk eemale sellest, mida Jumal vaimus vabastab. Märtsis vallandab Isand täiusliku lahenduse sinu täiuslikule tormile. 
 
Täiuslik torm tähendab vaimulikku sõjapidamist, tragöödiaid ja traumaatilisi sündmusi, mis tabavad meie elu erinevast suunast samaaegselt. On oluline vastata nagu Jeesus, kui torm tabas tema paati. Ta magas paadipõhjas ja oli täielikus rahus, Js 26:3. Siis Ta tõusis, sõitles tormi ja vaigistas selle, Mk 4:35-41. 
 
Oota, et Jumal hakkab vabastama strateegiaid sinu elus, mille läbi saab tormi keskel kõik korda. On aeg see kõik taastada. Vaenlane on sind löönud liialt ja Jumal hakkab nüüd oma õnnistuse plaani, rahu ja meelevallaga vastu lööma. 
 
40-päevane paast 
 
Ma kuulsin, et Jumal käskis mul kutsuda üles 40 päeva kestvale paastule algava ärkamise pärast Kalifornias. Kui Kalifornia ärkab, siis levib ärkamine üle kogu maailma. 
 
„Kutsu mu rahvas üles 40-päevasele paastule negatiivsetest sõnadest ja mõtetest ning asendama need rõõmu ja armastusega!“ 
 
Isanda soov oli selge: see ei pea sarnanema meie varasematele paastumistele. See tähistab seda, mis on tulemas, ja avab taevad meie ja meie linnade kohal ning Kalifornia üle tuleva ärkamise kohal. 
 
Kas sa tahad selles osaleda? 
 
Me alustame 1. märtsil, aga ei ole veel hilja ühineda mu sõprade Lou Engle’i, Keith Ferrante ja minuga selles 40-päevases paastus, et avada taevad ärkamiseks Kalifornias ja maailmas.  
 
 

No comments:

Post a Comment