Monday, April 9, 2018

Prohvetlik sõna aprilliks


Nüüd avatakse peidetud aare


Aprill tuleb põnev kuu ja sa näed toimumas läbimurdeid. Muutuse tuul hakkab asju paika puhuma palju järsumalt kui eelmistel kuudel. Sel kuul algab strateegiline ümberjoondumine. Ole valmis Jumala liikumiseks oma elus!

Taeva riik on nagu põllusse peidetud aare. Kui inimene selle leidis, peitis ta selle taas ning läks rõõmuga ja müüs maha kõik, mis tal oli, ning ostis selle põllu.  Matteuse 13:44

On väga eriline aeg, mil Jumal hakkab sulle ilmutama peidetud aardeid. See võib olla sügava ilmutuse või ununenud soovi vormis. Jumal on sünnitamas midagi uut nende segaduse aegade keskel. Nagu lapse sünd, võib see olla korratu ja valulik. Aga kui laps on sündinud, on suur rõõm ja hõiskamine.

Avatud ilmutus


Oota, et Jumal ilmutab peidus olnud ilmutust sinu minevikust. Asju, mida Ta on sulle varem rääkinud, või saadud prohvetlikke sõnu, mis ei ole veel täitunud. See hõlmab ka seda, et Jumal üllatab sind lõbusate ja uute asjadega, mis nüüd kätte tulevad!

Nüüdsest ma räägin teile uutest asjadest, varjatud asjadest, mida te ei tea. Need on loodud alles nüüd ja hiljuti; te pole neist enne tänast päeva kuulnud. Jesaja 48:6b,7

Paljud on hüüdnud suuniste ja strateegiate järele Isandalt, et minna läbi selle raske aja, milles me oleme olnud. Need palved saavad nüüd vastatud ja Jumal hakkab ilmutama salajasi asju ja salajasi paiku, et neid leida. Sedasorti ilmutus on olnud tallele pandud, alal hoitud selle ajani sinu elus.

Jumal hakkab kutsuma sind nime pidi. Ta hakkab midagi tegema, nii et sa tead, et see on Temast. Ta nimetab sinu nime või annab sulle kinnituse, nii et sa tead, et oled õigel teel.

Paasapühast nelipühani


Ma vabastasin prohvetliku sõna Miks on paasapüha minu jaoks oluline ja mida ma peaksin tegema? See sisaldab erilisi üksikasju Isandalt selle praeguse aja kohta. Jeesus löödi risti ja tõusis üles surnuist paasapüha ajal. 50 päeva hiljem, nädalatepüha ehk nelipüha ajal saatis Jumal Püha Vaimu väe. See võimaldab meil olla täidetud Jumala väega, mis on päästetud saamisest samm edasi.

Sel aastal on paasapüha ja nelipüha vaheline periood 30. märts kuni 21. mai. Sel ajal ilmutab Jumal läbimurde plaane, paasastrateegiaid ja vallandab nende rakendamiseks oma väe.

Paasapüha tähenduseks (30. märts - 7. aprill) on ilmutuse saamine Isandalt Moosese kombel, et vabastada israeliidid (2 Moosese 11-12). Nelipüha (19.-21. mai) on aeg uute andide ja Püha Vaimu väestuse vastuvõtmiseks sarnaselt Apostlite tegude raamatu 2. peatükile.

Huvitav on märkida, et pärast seda, kui Jeesus paasapühal risti löödi ja enne, kui Ta oli taevasse läinud ning enne, kui Püha Vaim oli tulnud nelipühal, ilmus Ta paljudele. Sellel ajal aastas ilmutab Isand ennast (mitte tingimata otseselt) ning annab strateegiaid ja ilmutusi, mida me tulevaks hooajaks vajame.

40-päevane paast pikeneb


Juhul, kui sa pole seda kuulnud, siis me pikendame 40-päevast paastu, mis pidi lõppema 9. aprillil. Me kuulsime, et Isand pikendab seda ja see lõpeb 18. aprillil 2018.
Me kutsume inimesi üle kogu maailma paastuma negatiivsusest ja vabastama rõõmu vaimu Kalifornia üle ärkamise algamiseks. Paljud Jumala liikumised on alanud Kaliforniast, ning Isand on kutsunud meid murdma negatiivsuse vaimu ja vabastama ärkamist.

See on tähendusrikas, kuna see lõpeb 4/18, esindades Luuka 4: 18 salmi:
Issanda Vaim on minu peal, sest ta on mind võidnud kuulutama vaestele häid sõnumeid. Ta on mind läkitanud kuulutama vangidele vabastust ja pimedatele nägemise taastamist, laskma vabaks rõhutuid. Luuka 4:18

Seda salmi kuulutas Jeesus oma teenistuse alguses. See oli ka esimene kord, kui ma kuulsin Isandat 1988. aastal mulle rääkivat, kui Ta pani minu ellu selle prohvetliku kutsumise!

Ole valmis süütama isiklikku ärkamist omaenda elus, mis levib üle maailma!

DougAddison.com

No comments:

Post a Comment