Monday, November 6, 2017

Prohvetlik sõna novembriks

Ole valmis murdma välja ajast, milles oled elanud, millessegi täiesti uude. Isand kogub kokku need, kes on läinud läbi raskete aegade, ja samuti eeljooksjad – need, kes on olnud kõrvale pandud just selleks ajaks.
Ma tahan sind, Jaakob, koguda ühtekokku, ma tahan korjata Iisraeli jäägi; ma panen nad ühte nagu lambad tarasse, otsekui karja oma karjamaale. Nad teevad valjut häält suure hulga pärast. Ja nende ees käib teeavaja (lahtimurdja): nad avavad tee (murravad läbi), läbivad värava ja lähevad sealtkaudu välja. Nende ees käib nende kuningas ja nende eesotsas on Issand.“ Miika 2:12,13
Tuleb uus hääl, nende kogunemise „vali hääl“, mis vallandab väravad ja piirangud langevad sinult maha. Tuleb „läbimurde” vägi ja tuleb võidmine ning Isand avab alates novembrist uue värava. Need, kes on tundnud end vangis või tagasi hoitud olevat, murravad vangist välja.

Muutust toovad pisarad

Üks suur muutus vaimumaailmas hea suunas on kohal. Paljud on hüüdnud muutuse, õigluse, tervenemise ja vabanemise järele kogu maailmas toimuvast võitlusest.
See on olnud raske aeg ning Isand muudab nüüd vaimset õhkkonda sinu palvete ja pisarate tulemusena.
Minu pagulaspäevad olid sa ära lugenud; pane sina mu pisarad oma lähkrisse; eks need ole su raamatus? Psalm 56:8
Isand ei ole unustanud sinu pisaraid ja kõik sinu palved on talletatud rullraamatusse taevas. Need raamatud viiakse nüüd kooskõlla ja see toob kaasa muutused, mille järele me kõik oleme hüüdnud.

Ka Jeesus nuttis

Oma maise elu päevil ohverdas Jeesus palumisi ja anumisi suure hüüdmise ja pisaratega selle poole, kes teda võis päästa surmast, ja teda võeti kuulda tema allaheitlikkuse tõttu. Heebrealastele 5:7
Inimeste pisarad, kes nutsid Laatsaruse haua juures, panid Jeesuse nutma ja viimaks äratas Ta oma sõbra surnuist üles. Pisarad võivad muuta vaimset õhkkonda ja tuua kaasa hämmastavaid imesid.

Kui Jeesus nägi teda ja tema juurde tulnud juute nutvat, sai ta vaim sügavalt puudutatud ja koormatud … Jeesus nuttis. Johannese 11:33, 35
Jumal võiab meie pisaraid suurema väega. Läinud ajal võisime nutta terveid ämbreid pisaraid, tulemusi nägemata. See on nüüd muutumas ja meie pisarad pöörduvad lõikuseks. See avab taevad ja toob kohale Jumala võidmise, et murda valla imed sinu elus.

Õnnistuse väljavalamine

Õnnis on inimene, kelle tugevus on sinus, kelle mõttes (südames) on pühad teekonnad. (Pimedast) nutuorust läbi käies teevad nad selle allikate maaks (kaevavad sügavale, et leida jahutavat vett, samas kui teised leiavad ainult valu); ka varajane vihm katab neid õnnistusega (Ta annab neile õnnistusejõe, mis on täis väljavalatud vihma). Psalm 84:6,7
Me tuleme välja pimeda nutuoru ajast ja Jumal kasutab seda, et tuua õnnistuse jõge. Oota enda ees pühaduse maantee avanemist. Isand annab sulle jõu, et võita seda, mis on sind minevikus tagasi hoidnud.
Sul on äkitselt uus vägi, et võita seda, mis enne kogu aeg võitis sind. Tuleb sügavam lähedus Isandaga, mis lubab sul armastust suuremal määral kogeda.

Ole alandlik ja paranda meelt

Me näeme Jumala õigsuse ja õigluse vallapääsemist, mis on nüüd tulnud peale Jom Kippuri. Jumal paljastab seda, mida inimesed on teiste vastu teinud. Raamatud taevas on kooskõlastatud ülekohtutegude suhtes ja nendelt, kes on olnud ebaausad või käitunud inimestega halvasti, päritakse aru.

Mida te olete rääkinud pimedas, seda kuuldakse päevavalges, ja mida te olete sosistanud salajas, kuulutatakse katustelt. Luuka 12:3
Seetõttu me näeme sarnaseid juhtumeid nagu Harvey Weinsteini skandaal ja muud ülekohut paljastatavat. On aeg olla alandlik ja parandada meelt kõigest oma elus, enne kui ütleme midagi kohutmõistvat teiste kohta.
Järgmiste kuude jooksul saavad ebaausad teod paljastatud. Jumal kutsub meid uuele tasandile ja see nõuab ausust. Paranda kindlasti meelt, too asjad Jeesuse vere alla ja siis kõik on hästi.

Hüüa ühtsuse järele Vaimus

... kogu alandlikkuse ja tasadusega, pika meelega, üksteist sallides armastuses, ning olles usinad rahusideme kaudu pidama Vaimu antud ühtsust. Efeslastele 4:2,3
Vaimse õhkkonna muutus nõuab, et me laseme lahti negatiivsest ja vaidlustest. Väga tähtis on saada üheks Vaimus. Lahknemine toob kaasa lõhenemist, mis lubab vaenlasel meid rünnata. Koda, mis on isekeskis lõhenenud, ei jää püsima (Markuse 3:25). Ole igati usin taastama rahusidet ja armastust üksteise vastu.
Jumal tõstab üles rahutegijaid, kes saadetakse välja tooma maale tervenemist. Kui see juhtub, näeme muutusi ilmaoludes, vägivallategusid jääb vähemaks ja Jumala õnnistused pääsevad maa peal valla.
 


No comments:

Post a Comment