Friday, January 3, 2020

Prohvetlik sõna 2020. aastaks


Su elu eesmärk saab ilmutatud


Jumal vabastab sulle prohvetlikud plaanid uueks aastaks.

Mingu kiiresti täide Iisraeli Püha prohvetlik plaan, et võiksime seda näha!  Jesaja 5:19

Jumal avab vaimsed Arusaamise raamatud ning ilmutab sulle sinu elu eesmärki ja kutsumist. Paljud hakkavad nüüd mõistma, mille jaoks nad loodi. Ära kaota julgust, kui see ei ole veel selge, kuna Jumal vabastab sulle suurema pildi järgnevate nädalate ja kuude jooksul.

Täispilt


Sest me teame poolikult ja prohveteerime poolikult, aga kui tuleb täielikkus, siis poolikus kaob. 1 Korintlastele 13:9, 10

Jumal vallandab  “täielikkuse”, kui ilmutus ja sügavam arusaamine saab sel aastal alata. Meil pole olnud täispilti sellest, mida edasi teha, aga see muutub, kui puuduvad tükid paika saavad. Jumal toob sulle uue tarkuse  ja arusaamise tasandi. Sinu võimekus kuulda Isandat hakkab sel aastal äkitselt kasvama.

Äkiline kiirenemine


Jah, tõesti ei lähe enam kaua aega. Jumala kuulutus: Kõik toimub nii kiiresti, et pea käib ringi ja üks astub teise kandadele. Te ei suuda sammu pidada. Kõik saab juhtuma ühekorraga — ja kõikjal on näha õnnistusi! Õnnistused voolavad nagu vein mägedelt ja küngastelt. Aamos 9:13

Kõik hakkab toimuma äkitselt, nii et ole valmis positiivseteks muutusteks, mis toovad põnevaid üllatusi. Otsekui tamm puruneb äkitselt ja tagasihoitud õnnistused hakkavad voolama. See hõlmab finantse  ja vaimseid edusamme. Sa hakkad saama sügavamat ilmutust ja arusaamist.

Sügavam ilmutus 


Hüüa mind, ja ma vastan sulle, ning räägin sulle suurtest ja uurimatutest asjadest, mida sa ei tea.  Jeremija 33:3

Jumal vallandab sulle unenägusid, nägemusi ja prohvetlikku vaimu. Vaimne atmosfäär  muutub ja sa suudad kuulda Jumalat selgemalt. See murrab läbi heitumuse, mida sa võid tunda, kuna me oleme ühes võitluses, et kuulda Jumalat ja teada, mida teha edasi. Oota, et tuleb uus rõõm, kui see hakkab juhtuma.

Ilu ja rõõm


Ma pööran nende leina rõõmuks; ma toon neile lohutust ja rõõmu kurbuse asemel. Jeremija 31:13

Kas oled tundnud, nagu oleksid ilma Jumalata või nagu oleksid Tema poole hüüdnud vastust saamata? See hakkab muutuma, kuna Isand hakkab õnnistama neid, kes on külvanud  pisaratega. Käes on aeg lõigata rõõmu ja ilu!
Jumal rääkis Galaatlastele 6:9 sõnul: “Ära väsi head tehes, sest sa saad kohasel ajal lõigata, kui sa alla ei anna!”

Ära anna alla! Sel aastal hakkame nägema palvevastuseid ning tasu valu ja kannatuste eest. Tulevad ka prohvetlikud strateegiad, mis toovad kasvu igas sinu eluvaldkonnas.

Kasvu strateegiad


Aga osa seemneist kukkus heasse mulda, kus need kandsid vilja—sada, kuuskümmend või kolmkümmend korda külvatust rohkem. Matteuse 13:8

Jumal vallandab sulle ilmutuse seemneid,  mis viivad õnnistused sajakordsele tasemele. Need tulevad äriideedena, leiutistena, uute töökohtadena jm. Sel aastal peab vabanema võlgadest ja looma finantsõnnistusi maailma õnnistamiseks. See aasta on pöördepunktiks paljudele.

Tuleb uus meelevald 


Kes võidab ja teeb minu tahet lõpuni, sellele ma annan meelevalla rahvaste üle. Ilmutuse 2:26

Läbitud võitlus lõpeb sellega, et Jumal kasvatab su vaimset meelevalda. Sa näed, et oled tõhusam palve läbi ja oma vaimuandide kasutamises.
Isand ütles: “Ma kasutan su praegusi raskusi, et sind tugevdada. Ma kasutan sinu isikliku elu raskeid aegu, et tuua sind suurema meelevalla positsioonile sinu linnas ja isegi rahvaste seas.”

See saab olema ümberpöörde ja uue ajastu kehtima hakkamise aasta.  Su elu eesmärk saab sel aastal ilmutatud ning paljud saavad tervendatud ja vabastatud!

DougAddison.com

No comments:

Post a Comment