Monday, October 5, 2020

Jeesus tuleb pea

 AJAMÄRGID / TUNNISTUSED LÕPUAJA MANIFESTATSIOONIDE KOHTA

Lõpuaja ärkamine on kõnelev märk Kristuse tulemise kohta. Järgnev on pilguheit üle kogu maailma toimuvast, kui King Jesus Ministry ja meie vaimuliku katte all olevad kogudused kuulutavad evangeeliumi ja kogevad prohveteeritud ärkamist. Oma teenistuses on apostel Shammah Apwam Lõuna-Aafrikast näinud tuhandeid moslemeid tulemas Kristuse juurde. Siin on tema tunnistus, kuidas Jumal liigub: 

„Olen üks juhtidest, kes osaleb meie rahva üle vallandunud ärkamises. Alates 2011. aastast oleme puudutanud iga suuremat linna imede koosolekutega, aktiveerides pastoreid ja juhte üleloomulikkuses. Igas linnas, kuhu me läheme, kogeme tugevat saatanlikku vastuseisu nõiduse ja religioossuse vormis, aga Isand annab meile alati võidu. Me näeme mastaapset Püha Vaimu liikumist, mis ulatub igal aastal tuhandete hingedeni. Siin on mõned näited sellest, mida Jumal on tegemas. Ma kohtasin noort moslemit, kes oli andnud oma elu Jeesusele, aga tal oli munandites väljakannatamatu valu. Tal oli olnud kaks ebaõnnestunud operatsiooni ja ta tuli meie juurde abi küsima. Kuigi ta teadis, et tema perekond hülgab ta, sai ta usklikuks ja vee alla ristitud. Pärast ristitud saamist lahkus kogu valu tema ihust. Ühe suurkoosoleku ajal teenisin ma ühte noort naist, kes oli viis aastat kannatanud infektsiooni all, mis oli tekkinud keisrilõike tagajärjel. Haav oli pidevalt leemendanud. Me palvetasime tema eest ja leemendus lakkas. Ta läks arsti juurde ja seal kuulutati ta terveks! Ükskord saime teada, et meie koguduse liige jäi kaevanduse varingu alla. Kogudus palvetas tema eest ja ta sai kolme päeva pärast vabastatud, elus ja terve. Kohe kui ta sealt päästeti, varises kaevandus täielikult kokku. Üks mees tuli meie juurde kopsuhaigusega, kuna ta oli 30 aastat suitsetanud. Me palvetasime tema eest ja kolme päeva pärast ütles tema arst, et ta kopsud on sama puhtad, nagu ta poleks kunagi suitsetanud. Me kuulsime noore mehe kohta, kes oli olnud 8 päeva koomas ja teda kavatseti aparaadi küljest lahti ühendada. Me palvetasime tema eest ja ta tuli koheselt teadvusele. Arstid olid tema paranemisest vapustatud."

Me koolitame evangelismi ja teiste teenimisvaldkondade juhte, ning meil on 24/7 palvekett. Me teame, et oleme nägemas Püha Vaimu väljavalamist lõpuaegadel — et see on suurima hingede lõikuse aeg, mida eales nähtud on. Nii et on aeg naasta mere juurde ja heita välja oma võrgud ühes mastaapse evangelismiga, mida saadavad suured imed ja tunnustähed selleks koguduse eksistentsi viimaseks kilomeetriks maa peal. Apostel Edgar Ortuño Internacional Centro de Vida Sobrenatural teenistusest (Supernatural Life Center International Ministry) Boliivias pakub vaimulikku katet rohkem kui 60le kogudusele üle Ladina-Ameerika. Ärkamine sellel maal mõjutab kõiki ühiskonnasfääre ning ta tunnistab paljudest imedest ja tunnustähtedest oma evangeelsetel suurkoosolekutel:

„Oleme näinud Jumala Au laskumas meie rahva peale. Meie teenistus on mõjutanud pastoreid, teenistusi, riigiametnikke, ärimehi, töölisi ja farmereid. Me näeme imesid, usku pöördumisi, vabanemist ja jõukuse õnnistusi nagu ei eales varem. Meie viimasel üleloomulikkuse kogunemisel osales üle 350 tuhande inimese. Mõned nähtud imed: inimestele on rahakottidesse ja pangakontodele ilmunud raha; inimesed on täiesti tervenenud surmavast vähist ja vabanenud valust ning nende liikuvus on metallosadega seotud operatsiooni järel taastunud nii, et metall on täiesti kadunud. Mulle on jäänud meelde üks tervenemine. Raul Florese kogu ihu oli täis lööbeid ja haavandeid, nii et ta ei suutnud ringi liikuda ega kõndida. Me palvetasime tema eest ning 10 minutiga sai tema nahk puhtaks ja terveks. Suurim rünnak meie teenistuse vastu on tulnud religioonivaimu poolt. Mõned meie vennad Kristuses on võtnud selle enda osaks, et meid laimata. Meid on ka rünnanud need, kes on liitunud sotsialistliku ja kommunistliku kultuuriga meie maal. Suurimad takistused on olnud poliitilised, mida saadavad nõidus ja okultism. Aga mida suurem vastupanu, seda suurem on Jumala toetus meile. Kõik tunnustähed on läinud võimsamaks, näidates, et meie kalli Kristuse tulemine on lähemal kui eales enne. See on pannud end kiireloomuliselt pühendama, iga päev end Pühas Vaimus uuendama ja jäägi osana valmistama Tema Kuningriigi laiendamist väes. Me kogeme, et aega ei saa kaotada ning see on ärkamise ja suure lõikuse aeg. Seetõttu on evangelism meie elustiiliks. Me viljeleme nii massevangelismi avalikes kohtades kui ka üks-ühele tunnistamist. Sel viisil usule tulnud vastsed usklikud moodustavad 98% meie koguduse liikmetest. Meie apostel Guillermo Maldonado juhtis ühte viimastest üleloomulikkuse kogunemisest ja me evangeliseerisime 3 kuu jooksul 190 tuhandet inimest, kellele osutasime vaimulikku tuge ja hoolt. Oleme saanud ka üleloomulikku varustust igaks oma ürituseks. Kuigi meil ei olnud raha, täitis Jumal meie vajadused ja meil pole kunagi olnud rahalisi raskusi. Me mõistame, et see liikumine ei ole loomulik töö. See ei tähenda strateegiaid ja meetodeid, vaid on pigem vaimuvõitlus. Püsiv palve toetab meid ja annab meile võidu.“

Teenisime hiljuti Pakistanis, kus külastasime Karachi linna. Kuigi Karachit peetakse üheks ohtlikumaks kohaks maailmas, läksime sinna, kuna Isand kõnetas mind paastumise ajal ja käskis minna selle linna südamesse kuulutama Jeesuse Kristuse väge. Siin on raport ühelt meie koosolekutel osalejalt: 

„Esimesel päeval peeti teenistust 7000le Pakistani mõjuisikule. Järgmisel õhtul kogunes üle miljoni inimese maa suurima staadioni juurde. Osalejate arv leidis kinnitust Karachi politsei ja Pakistani valitsuse poolt. See mastaapne üritus oli suurim vabaõhu kristlik kogunemine Pakistani ajaloos ja 95 protsenti osalejatest olid moslemid, mitte kristlased. Üle 900 tuhande hinge sai tundma Jeesuse Kristuse päästvat väge. Imed ja tunnustähed avaldusid rahva keskel, kusjuures tuhanded said haigustest terveks. Apostel Maldonado tunnistas: „Seal ei olnud laulukoori ega muusikat, nii et ma õpetasin ilma vaimse atmosfäärita. Ma pidin kasutama puhast meelevalda ja Jumal hakkas tööle. Taolises atmosfääris ei saa toimida usu või võidmise läbi. Jumala au suveräänne manifestatsioon tõi kohale imed ja vabanemised. Vastavalt Pakistani valitsuse statistikale on 97 protsenti 190 miljonist pakistanlasest moslemid, ainult 3 protsenti on kristlased. Me reklaamisime seda üritust Karachi televisioonis ja inimesed tulid kohale, kuna me teatasime, et seal hakkavad toimuma imed. Kui oma jala lavale tõstsin, kogesin Jumala armastust ja ligiolu. Ma tean, et Pakistan sai igaveseks muudetud." Juhtide üritusel oli palju imesid, kaasa arvatud pimedad inimesed hakkasid nägema, kurdid hakkasid kuuluma ja halvatud hakkasid Jumala väe läbi kõndima. Isand on olnud ustav kõiges, mis Ta on meie linna jaoks teinud, ja me oleme igavesti tänulikud selle eest, mida Ta jätkuvalt oma üleloomuliku väe läbi teeb.“

Noé Banegas Tegucigalpa linnast Hondurases on noortejuht Cristiano Renovación Internacional keskuses (International Renovation Christian Center), mis tegutseb apostel Jorge Suazo käe all, kes on meie teenistuse võrgustiku liige. Jumal kasutab teda Oma üleloomuliku väe tutvustamiseks noortele. Selles lõpuaja ärkamises peab Noé linnades koosolekuid ning inimesed saavad Jumala väe läbi terveks ja muudetud:

Mu tunnistus räägib üleloomulikust liikumisest, mis äratas üles palju noori minu kodumaal. Üks osa meist sai meie koguduses King Jesus Ministry läbi Jumala väes aktiveeritud ja me otsustasime algatada vaimse liikumise. Me palusime Jumalat, et see sünniks. Me läbisime piiblikoolituse ja saime vaimulikke ülekandeid. Ja kui me õpitut ja saadut rakendasime, hakkasid toimuma muutused! Täna me astume välja liikumises, mis viib Honduurase Jumala poole. Oleme õppinud oma hirme lahti laskma ja tänavatel teenima. Meie koguduse noored on läinud erinevatesse linnadesse Jumala ülistuse, kiituse ja evangelismiga, luues keskväljakutel taevast atmosfääri. Nende linnade Jumala järele janused, haiged ja deemonlikes sidumistes inimesed on meie kogunemispaikade juures peatunud või liikunud. Seal on nad kohtunud Jumalaga ja nende sidumised on saanud murtud. Inimesed on saanud vabaks otse tänavatel! Ükskord me ülistasime Tegucigalpa tänavatel ja evangelistid läksid inimeste juurde. Üks noor naine läks mööda ja peatus, et näha toimuvat. Sel hetkel ta murdus Jumala ees. Keegi ei puudutanud teda ega teinud talle midagi. Ta oli aastaid kandnud vimma oma ema vastu.Ta ütles, et koges Jumala armastust: „Ma ei tea, aga ma tahan andestada oma emale.” Ta ema oli juhuslikult ka seal inimeste seas, ja juhtus üks andeks andmise ime. Teine naine oli kummargil ega saanud liigutada. Üks evangelist teenis teda ja kogu tema valu lahkus koheselt. 

Oleme näinud noori pätikampadest lahkumas, narkootikumidest vabanemas jpm. Nad tulevad meie juurde, kui oleme läinud tänavatele. Me anname neile prohvetlikku sõna Jumalalt, näitame neile Tema väge ja nad annavad oma elud Kristusele. Nad saavad vabaks! Ja nad liituvad selle liikumisega, teenides samamoodi teisi inimesi! Honduurase meedia on seadnud noorte seas toimuva üleloomuliku revolutsiooni uudiste keskpunkti, näidates meid televisioonis. Selle tulemusena on paljud honduuralased sellest liikumisest kuulnud. Noored kristlased mõjutavad isegi valitsust. Mõned kuud tagasi üritasid mõned seadusandjad läbi lasta abordi heakskiidu seaduse. Suur grupp meie inimesi kogunes Tegucigalpa avalikus ruumis ülistama Jumalat ja palvetama. Samal päeval pidi seadus Kongressis arutusele tulema. Me kuulutasime, et see seadus ei lähe läbi; me kuulutasime elu ja mitte surma. Teised aborti soosivad noored tulid meid hirmutama, kuid me jätkasime ülistuse ja palvega. Pärastlõunal see seadus tühistati! See on vaieldamatu fakt, et see üleloomulik liikumine on toonud muutusi meie teenistusele, meie perekondadele ja rahvale."

Guillermo Maldonado raamatust "Jeesus tuleb pea" , 4. ptk, 2020

 (Lõpuaja märkide eristamine ja Tema tulekuks valmistumine aitab sul olla kindel, et kuulud Jumala jäägi hulka. Läheduse tase meie ja Isa vahel määrab ära, kas me oleme valmis Jeesuse tulemiseks. Neil lõpuaegadel ei pea sa olema hirmunud, heitunud või häiritud. Sa võid seeasemel tunda oma tõelist positsiooni Jumalas enne Kristuse ilmumist. Sa võid samuti olla rõõmsalt valmis, valvel ja ootel, vaimusilmad avatud. Ela Jumala täiuslikus tahtes ja osale Tema üleloomulikes lõpupäevade eesmärkides!) 

No comments:

Post a Comment