Wednesday, October 7, 2020

Prohvetlik sõna oktoobriks

Kiireloomuline üleskutse palvele oktoobris!


Tõuse, kisenda öösel, vahikordade alguses; vala välja oma süda nagu vesi Issanda palge ees. Nutulaulud 2:19 


Meie ees on kiireloomuline vajadus tõusta ja palvetada nüüd kuni aasta lõpuni. Eriti oktoobris ja novembris on tähtis hüüda Isanda poole meie maa tervenemise pärast. Olgu sa eestpalvetaja või mitte, aga Isand kutsub sind palvetama mistahes viisil, nagu oskad. Seda mitte õnnetuse või millegi halva ärahoidmiseks, vaid konkreetselt negatiivse vaimu tagasipööramiseks, mille vaenlane 2020. aastal vallandas. 


Me peame paluma, et Isand tõuseb rünnakute vastu, mis, nagu me näeme, hoiavad meid kokku tulemast. See mõjutab negatiivselt ka majandust ja kuivatab kriitiliselt ressursse.  


Kolmekordne hirmu, haiguse ja vägivalla rünnak  

Kolmekordne rünnak toimib hirmu, haiguse ja vägivalla deemonlike vaimude läbi.  


Sest Jumal ei ole meile andnud hirmu vaimu, vaid väe ja armastuse ja terve meele vaimu. Timoteusele 1:7


Inimeste südametes valitseb hirmu vaim. See ei ole emotsionaalne seisund. See on deemonlik rünnak, mis püüab meid tagasi hoida Jumala armastuses ja väes liikumisest, et teha kaineid otsuseid.  

Pandeemia läbi on ka haigus ja surm tabamas maailma.  

Ja kõige selle keskel on tänavatel vallandunud vägivald. See ei tule ühelt inimeste grupilt või juhtidelt. Seda juhib kõrgema tasandi deemonlik jõud, mis mõjutab inimesi.   

Ükski sinu vastu valmistatud relv ei saavuta edu. Jesaja 54:17  

Isand vallandab nüüd taevast plaane, kuidas me saame need meie vastu suunatud rünnakud peatada. 


Liikudes protestist kiitusse  

Jumal kutsub inimesi kõikjal  palves ühinema. On kriitiline vajadus atmosfääri muutmiseks protestist kiituseks.  

Kuigi paljud tänased protestid võivad olla ajendatud väärilisel põhjusel, kutsub Isand meid muutma asju vaimses sfääris. Me peame vägivalla ja hirmu vaimud ära murdma ning vallandama uue hääle, mis muudab tänavaid.  

Vägivald ja hullus, mida me näeme, ei tule inimestelt, vaid seda põhjustavad deemonlikud jõud. On oluline mõista, et see ei ole inimeste või gruppide süü. On oluline mitte saada vihaseks nende peale, kellega sa ei nõustu!


Nõustu selle kuulutusega  

Tee lõpp õelate vägivallale ja hoia õigeid turvatuna. Psalm 7:9 


Isand, me palume, et sa sekkud korratustesse meie tänavatel. Me kuulutame Psalmi 7:9 ning palume, et sa teeksid vägivallale lõpu ja teed meid vabaks! Me seome hirmu, haiguse ja vägivalla vaimud ning murrame meie vastu suunatud kolmekordse rünnaku Jeesuse nimel.  


Vahimeeste üles tõstmine  

Mina seisan oma vahipostil, asun linnusel ja vaatan, et näha, mida ta mulle räägib ja mida ma pean vastama selle etteheite peale! Habakuk 2:1  

Ma ärkan igal hommikul umbes kl 5 ajal ja asun valvates palvele. See tähendab seda, et ma panen kõik oma südames maha ning uurin Isanda südant ja meelt, mille pärast iga päev palvetada.  

Jumal tõstab üles vahimeeste sarnaseid palvetajaid. 


Inimese poeg, ma olen sind pannud vahimeheks Iisraeli rahvale. Kuula siis sõna, mida ma räägin, ja hoiata neid minu poolt. Hesekiel 3:17


Kuidas muuta atmosfääri 

Kõigi asjade lõpp on lähedal. Olge siis valvsad ja kained, et võiksite palvetada. Üle kõige armastage üksteist sügavalt, sest armastus katab kinni pattude hulga. 1 Peetruse 4:7, 8  

Me peame vallandama vastupidise vaimu, et muuta asju.  

Hirmu asemel peame kuulutama ja kasutama usku ning lootma Isanda peale.  

Haiguse asemel peame kuulutama täit tervenemist.  

Vägivalla asemel peame hoiduma vaidlustest ja lahkarvamustest ning vallandama rahu, rahu, rahu tänavatele. 


Kiitus on võti 


Umbes keskööl Paulus ja Siilas palvetasid ja laulsid hümne Jumalale ning teised vangid kuulsid neid. Äkitselt tuli selline võimas maavärin, et vangla alusmüürid värisesid. Kohe läksid vangla uksed valla ja kõikide ahelad langesid maha. Apostlite teod 16:25, 26  


Me peame alustama oma südametest ja küsima Isandalt, kas miski vajab muutmist. Tänulikkuses püsimine aitab.  

Kui leiate end tahtmas nuriseda või vihastuda, siis muutke see õnnistamiseks ja Jumala tänamiseks.  

Võtke ette laulmisi ja Isanda ülistamisi kõikjal, kuhu lähete. Kogunege turvaliselt vabas õhus ülistamiseks ja laulmiseks. (Seda ei pea tingimata organiseerima.) Võtke ette palve ja kiituse jalutuskäike oma naabruskonnas või linnas.  

Kui me palvetame ja tõstame kõrgeks Isanda nime, siis näeme asjade lahti raputamist 

DougAddison.com

No comments:

Post a Comment